CONCORDIA

Glöm inte städdagen nu på Söndag!

Home »  Gårdsträff »  Glöm inte städdagen nu på Söndag!

Glöm inte städdagen nu på Söndag!

On maj 7, 2015, Posted by , In Gårdsträff, By , , With No Comments

Hej på er alla!

d467f7fa-2354-4116-931c-c7956fda8833-__HÄntligen är våren här och med det dags för en ny städdag. Vi har tänkt att hålla två städdagar per år där vi alla hjälps åt att fixa dom saker som vi här i huset kan göra själva.  Det blir samma upplägg som sist, vi träffas på innergården klockan 11:00 söndag den 10 maj där vi börjar med att gå igenom dagen och efter en timme eller två samlas vi upp och äter en lätt lunch (grillad korv).

 

 

Städdag
Tid: 11:00 söndag 10/5
Var: Vi träffas på innergården

Passa på att hjälpa hela bostadsrättsföreningen med att hålla våra kostnader nere och träffa andra boende i huset!

Comments are closed.