CONCORDIA

Information gällande avstängning av vatten

Home »  Information »  Information gällande avstängning av vatten

Information gällande avstängning av vatten

On april 16, 2015, Posted by , In Information, With No Comments

Tyvärr kommer vi vara tvungen att stänga av vattnet för hela fastigheten under en timme då vi ska placera avstängningsventiler i en lägenhet inför en renovering. Dom avstängningsventiler som sitter där idag har ärgat fast och innebär att det finns risk för läckage. Om ni själv ska göra ingrepp i badrum eller kök där ni behöver stänga av vattnet och ni ser att avstängningsventilen ser gammal ut, kontakta styrelsen så får vi se över situationen om vi behöver byta ut dom.

Har ni frågor och funderingar kontakta oss på vår mail-adress info@concordiagefle.se.

Avstängningen sker onsdag den 22:a April mellan klockan 8:00 – 9:00.

Comments are closed.