CONCORDIA

Sotning 15-16 September

Home »  Information »  Sotning 15-16 September

Sotning 15-16 September

On september 10, 2014, Posted by , In Information, With No Comments

Hej på er!

Det har trillat ner lappar i allas brevlådor hoppas jag gällande sotning/kanalrensning från Sotningsväsendet i Gävle AB. Det här arbetet görs var tredje år på alla fastigheter med rökkanaler och ventilation, vilket kräver tillträde till alla lägenheter. Vi vill därför informera att om ni inte är hemma som kommer vi gå in med huvudnyckel för att utföra arbetet. Det finns några saker ni kan göra för att underlätta arbetet för Sotningsväsendet i Gävle AB;

  • Ge erforderligt arbetsutrymme vid ventilation i kök och badrum.
  • Spjäll på eldstäder ska vara stängda.
  • Montera ned allting som är ovanför spisfläkten som skymmer skåpluckan.
  • Kom även ihåg att lämna extralås/överlås olåsta.

BRF Concordia står för hela kostnaden för rensning av ventilation och sotning av eldstäder/kakelugnar. Nästa årsmöte kommer vi ta upp frågan om varje lägenhetsinnehavare själva får stå för kostnaden för sotning av kakelugnar i deras lägenhet.

Vid frågor eller funderingar kontakta någon ur styrelsen!

Comments are closed.