CONCORDIA

Information inför hösten

Home »  Information »  Information inför hösten

Information inför hösten

On augusti 21, 2014, Posted by , In Information, With No Comments

Hej!

Även fast vi bara är i mitten av augusti och hösten ännu känns ganska avlägsen, tycker vi i styrelsen att det är lika bra att komma igång med allt arbete som ska göras och därmed även informera er andra i huset om detta.

Nedan följer en liten lista med information om vad som händer just nu:

Trivselregler
Bifogat finner ni de trivselregler som satts upp för Brf Concordia. Trivselreglerna är framtagna för att alla ska kunna veta vad som gäller för till exempel fester i huset, tvättstugan, innergården, cyklar osv. Vi ber er alla att skriva under dessa och lägga i Mattias Anderssons brevlåda, Södra Fiskargatan 3, senast 31 augusti. Trivselreglerna finns tillgängliga för alla att läsa på vår hemsida, se adress på nästa sida.

Förråd
Då det tidigare har varit väldigt otydligt vem som haft tillgång till vilket förråd gör vi nu en revision, både på Södra Fiskargatan och Östra Islandsgatan. Vi har märkt upp alla förråd med nummer och ber er därför lägga en lapp i Mattias Anderssons brevlåda med ert namn, lägenhetsnummer samt förrådsnummer (det nummer som är målat på ert förråd). Vi ber er göra detta senast 31 augusti.

OVK-besiktning, stamspolning, putsning och sotning
Det kommer utföras en hel del olika arbeten på huset de kommande månaderna, vilket kan medföra vissa störningsmoment, men vi hoppas ni kan ha överseende med det. För OVK-besiktningen, stamspolningen och sotningen kommer vi behöva tillgång till era lägenheter, men vi återkommer med information om exakt datum längre fram.

Tvättstuga och bastu
Även tavlorna vid tvättstugan kommer fräschas upp och nya låskolvar kommer att delas ut till samtliga boende. Det kommer tillkomma en ”parkeringsrad” där man kan sätta sin låskolv när man inte har någon bokad tid, så man inte råkar ta upp lediga tider av misstag.

Bastun finns tillgänglig för den som vill nu i höst. Från 1 oktober går det att boka en bastukväll. Mer information följer inför ”bastuöppningen”!

För att vi ska kunna nå er vid behov ber vi er att skicka ett mail till oss på denna adress med ert namn och telefonnummer. Ni är även välkomna att höra av er om ni har förslag till hur vi kan utveckla Brf Concordia!

KOM IHÅG! Ni som köpt er lägenhet och nu är bostadsrättsinnehavare – glöm inte att det är ni som brf-innehavare som måste teckna ett brf-tillägg i er hemförsäkring.

Med vänlig hälsning
Styrelsen

Comments are closed.